Nieuwe Webhost

Op 06-07-2017 kreeg ik bericht dat mijn website “Airstrip B91” bij Hostinger vanwege meer dan 700 CPU overtredingen permanent geblokkeerd is geraakt. Helaas kon de support afdeling van Hostinger de blokkade door deze vage overtreding niet meer ongedaan maken. Ik werd geadviseerd om een dure betaalde hosting te nemen. Voor mij dus geen gratis hosting meer en krijgt www.hostinger.nl dus zijn zin. In mijn ogen is deze gratis dienstverlening pure oplichting en alleen maar bedoeld om “klanten” binnen te halen. Als dit niet zo was zou www.hostinger.nl zelf wel maatregelen nemen om een overbelaste CPU te voorkomen. Ik ben sinds 30-09-2017 overgestapt naar de betaalde hosting van Versio. Gelukkig is de informatie over Airstrip B91 niet verloren gegaan.

Met vriendelijke groet, Jaap Been

Hostinger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *